Over ons

Over ons

Jan Snel is onderdeel van Daiwa House Group, één van de grootste modulaire bouwers van Europa. Onze geïndustrialiseerde manier van bouwen is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar innovatieve, modulaire huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Zo bouwen we bij Jan Snel slimmer, sneller én schoner.

“Bij Daiwa House geloven we dat we perfecte huisvestingsoplossingen kunnen bieden door comfortabele, betaalbare en duurzame huisvesting te ontwikkelen en realiseren. Onze huisvesting staat voor kwaliteit, comfort, veiligheid en bovenal duurzaamheid. Daiwa House bouwt circulaire huisvesting die in de toekomst niet gesloopt wordt, maar wordt gedemonteerd en hergebruikt. Zo creëren we een duurzame huisvestingsoplossing voor iedere opdrachtgever.”

Harry van Zandwijk
CEO – Daiwa House Modular Europe

De missie en visie

Onze missie:

Het oplossen van uw huisvestingsbehoefte.

Onze visie:

Een duurzame en circulaire huisvestingsoplossing voor iedere opdrachtgever.

Onze strategie

Jan Snel bouwt huisvestingsoplossingen. We bouwen modulair. Dat doen we geïndustrialiseerd en gerobotiseerd. Deze manier van bouwen brengt veel bewezen voordelen met zich mee op het gebied van efficiëntie, snelheid, kwaliteit en bovenal duurzaamheid. Kortom, we bouwen slimmer, sneller en schoner.

Onze kernwaarden

We zijn bewust bezig voor een duurzame samenleving en natuur. We zijn betrokken bij onze klanten en medewerkers. We zijn betrouwbaar en werken integer. We worden gedreven door innovatie.

Team Jan Snel

Ontmoet onze specialisten

Ons team van specialisten staat elke dag voor u klaar. Van onderwijshuisvesting tot huisvesting voor de industrie of vrije tijd, bij Jan Snel zijn er eindeloze mogelijkheden binnen alle segmenten.

Benieuwd wat Jan Snel voor u kan betekenen? Onze specialisten beantwoorden met plezier al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen. Bekijk ons team en neem direct persoonlijk contact op met de juiste specialist.

Logo Daiwa House Group

Onze organisatie

Jan Snel: van lokale speler tot wereldwijde partner

Slimmer, sneller en schoner bouwen. Dat is waar Jan Snel voor staat. 60 jaar geleden zag Jan Snel de mogelijkheid om het rondrijden van melkbussen uit te breiden met het transporteren van containers tot aan het zelf produceren van modules. Doordat kansen in de markt altijd met beide handen aangepakt werden, ontwikkelden de bouwmethodes van Jan Snel zich razendsnel en groeiden we uit van lokale speler tot wereldwijde partner.

Jan Snel is onderdeel van Daiwa House Modular Europe

Een organisatie met nederlandse en Japanse wortels. Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Jan Snel en Daiwa House Group samen. Met ruim 60 ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau maken we het verschil met modulair en circulair bouwen. Daiwa House Group is de grootste industriële bouwer ter wereld en Jan Snel is één van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa.

Samen kunnen we met een breed scala aan huisvestingsoplossingen in uiteenlopende huisvestingswensen en -behoeftes voorzien. Als organisatie met Nederlandse en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. Met aandacht voor de omgeving en natuur.

 

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Lars staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Lars van Zandwijk Hoofd Commercie Unitbouw