Urgente huisvesting

Urgente huisvesting bij Jan Snel

Bent u per direct op zoek naar tijdelijke huisvesting? Bijvoorbeeld voor uw school, kantoor of sporthal? Bekijk dan snel de mogelijkheden, of neem contact op met een van onze huisvestingsadviseurs. Wij denken graag met u mee over een passende en snelle oplossing.

Al 60 jaar specialist in urgente huisvesting

Jan Snel is al 60 jaar specialist in modulaire bouw en dat merkt u. We scheppen ruimte, passen deze aan en geven deze na gebruik weer terug. Hiermee leveren we razendsnel flexibele en circulaire oplossingen. Dus bent u op zoek naar extra ruimte bij bijvoorbeeld uw onderwijsinstelling, kantoor of ziekenhuis? Of zoekt u een expert die met u meedenkt over uw vraag? Jan Snel staat voor u klaar.

De voordelen van urgente huisvesting

Met modulaire systeembouw levert Jan Snel niet alleen een antwoord op de vraag naar snelle huisvesting, maar ook een duurzame oplossing. Wanneer een tijdelijke gebouw aan zijn functie heeft voldaan, wordt deze gedemonteerd, terug gebracht naar de fabriek, opgeknapt en vervolgens weer hergebruikt in een nieuw project. Dit kan in eenzelfde toepassing zijn, maar ook in een andere.

Op die manier levert de modulaire oplossing een bijdrage aan de circulaire economie. Daarnaast wordt nog meer snelheid gegenereerd. De modules zijn al geproduceerd en staan op voorraad bij ons in de fabriek. Op deze manier kan Jan Snel nog sneller leveren. Zo kunnen wij een noodhuisvesting al binnen een dag bij u plaatsen. Daarnaast kan op elk moment een module worden op- of afgeschaald, waardoor flexibiliteit gewaarborgd wordt.

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • Modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Lars staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Lars van Zandwijk Hoofd Commercie Unitbouw