Governance
Governance

We werken volgens de hoogste ethische en bestuurlijke standaarden en dat maakt ons een betrouwbare partner voor de partijen waar we mee samenwerken

Onze relatie met stakeholders

Voor Daiwa House Modular Europe is de relatie met onze stakeholders erg belangrijk. We willen de behoeften en de verwachtingen van onze stakeholders begrijpen en ook laten zien dat we onze ESG-strategie volgen.

“ESG is een integraal onderdeel van onze strategie voor een duurzamere toekomst. We zijn verheugd dat we op een open manier onze weg naar duurzaamheid kunnen delen. Een weg die voortdurend mee transformeert met ons bedrijf en de wereld om ons heen. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer kansen liggen en zijn erop gebrand deze allemaal te benutten.”

Richard Brinkman
CFO

Wat vinden we het allerbelangrijkst

We bepalen welke onderwerpen op het gebied van milieu, maatschappij en governance volgens ons de meeste impact hebben op ons bedrijf, en op mens en milieu. We gebruiken deze onderwerpen om prioriteiten te stellen en ons te focussen op de belangrijkste. Vervolgens pakken we ze echt aan en maken we ze onderdeel van ons beleid. We hebben de belangrijke onderwerpen geselecteerd volgens het perspectief van dubbele materialiteit.

Goede prestaties

Duurzame groei komt ten goede aan de stakeholder en de stakeholderwaarde. De continuïteit van ons bedrijf zorgt voor stabiele werkgelegenheid en duurzame woningen op lokaal niveau.

Veiligheid en betrokken mensen

Veiligheid en welzijn van onze medewerkers staan bij ons voorop. Innovatie en training zorgen voor steeds betere werkomstandigheden waardoor onze mensen meer plezier in hun werk hebben. Op die manier wordt ons product elke dag beter.

Flexibele & efficiënte oplossingen

We zijn een partner als het gaat om de veranderende maatschappelijke vraag. We ontwikkelen, bouwen en leveren modulaire woningen waar en wanneer ze nodig zijn (ook op industriële schaal).

Circulariteit

We staan voor een duurzame en circulaire waardeketen. We nemen verantwoordelijkheid voor alle materialen en de energie die we gebruiken. Met onze partners lopen we voorop als het gaat om innovatie in de waardeketen.

Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen het milieu. We dragen zorg aan onze planeet, de maatschappij en onze relaties met stakeholders. Lees meer over onze ESG thema’s.

Social

We leveren innovatieve, modulaire gebouwen en dragen zo bij aan de oplossing van maatschappelijke problemen zoals het woningtekort.

Environmental

Onze ambitie is een schone planeet zonder afval. Een kleinere impact op het milieu draagt op een positieve manier bij aan het succes van modulaire woningen.

Daiwa ESG Rapport 2022

Zojuist gepubliceerd: Het complete overzicht van onze prestaties in 2022 en de doelen voor 2030 en daarna. Lees het ESG-verslag online.