Overheid

Snel tijdelijke huisvesting in de vorm van woonunits

Als overheid of gemeente op zoek naar tijdelijke woonunits voor de opvang van asielzoekers of statushouders? Of hebben de instanties binnen jouw gemeente dringend behoefte aan een uitbreiding van de bestaande schoolgebouwen of kantoorruimte? Onze permanente of tijdelijke woonunits en gebouwen bieden een uitkomst voor allerlei maatschappelijke huisvestingskwesties. Met onze modulaire oplossingen kunnen we snel extra opvangcapaciteit creëren of jouw gemeente voorzien in tijdelijke school- en kantoorunits.

Slimmer, sneller en schoner tijdelijke huisvesting bouwen

Als specialist in modulaire bouw kunnen we snel schakelen. Met meer dan 60 jaar ervaring bouwen we razendsnel tijdelijke huisvesting voor het opvangen van asielzoekers of het onderbrengen van groeiende leerlingaantallen. We maken hierbij gebruik van geavanceerde bouwtechnieken, waardoor we onze projecten slimmer, sneller en schoner kunnen opleveren.

De voordelen van een tijdelijke woonunit met modulaire bouw

Modulair bouwen staat bekend als een efficiënte en flexibele bouwtechniek. Tijdelijke huisvesting units worden grotendeels in de fabriek vervaardigd en vervolgens op locatie samengevoegd tot één gebouw. Inclusief leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Meer over het modulaire bouwproces

Asielzoekers huisvesten, kantoorruimte uitbreiden of een groeiend leerlingenaantal opvangen kan goed met onze modulaire units. Met onze modulaire oplossingen kan de capaciteit van een gebouw eenvoudig worden op- of afgeschaald. Daarnaast geeft modulair bouwen ons volledige controle over het bouwproces. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en kunnen we onze klanten duidelijke garanties geven als het gaat om planning.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Snelle realisatie van tijdelijke huisvesting units

De snelheid waarmee modulaire woonunits kunnen worden opgeleverd is tot 50% sneller dan traditionele bouw. Vooral in situaties waarbij snelheid geboden is, zoals bij het huisvesten van asielzoekers, bewijst modulair bouwen zijn waarde. Onze modulaire units worden in de fabriek vervaardigd en zijn een kort tijdsbestek klaar voor oplevering.

Circulariteit van grondstof tot eindproduct

We omarmen de principes van circulair bouwen. Dat betekent dat we ernaar streven om alle materialen en grondstoffen telkens her te gebruiken. Hierdoor blijven materialen hun waarde zo veel mogelijk behouden. Dit noemen we de gesloten kringloop. Bij het gebruik van materialen wordt niet alleen naar herbestemming en hergebruik gekeken, maar ook naar de afkomst. Ze hebben we van begin tot eind inzicht in de milieu-impact van een product.

Een tijdelijk gebouw kopen als huisvestingsoplossing

Een tijdelijk gebouw kopen? Of op zoek naar een oplossing voor snelle tijdelijke huisvesting? Door onze modulaire manier van bouwen en snelle realisatietijd zijn onze woonunits en tijdelijke huisvesting units een goede oplossing. Onze modulaire huisvestingsoplossingen bieden de volgende voordelen:

  • De units zijn snel te demonteren en weer op te bouwen.
  • De materialen zijn herbruikbaar en waardevast.
  • Onze bouwmethode stoot 50% minder CO2 uit.
  • Ons bouwproces is 30 tot 50% sneller.
  • De units zijn veilig en van hoge kwaliteit.

Brandweerkazernes

Kantoren

Huisvesting arbeidsmigranten en daklozen

Bekijk onze projecten voor overheid

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor alle vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Hans staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Hans van der Neut Accountmanager Overheid & Specials

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Hans van der Neut
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Hans van der Neut, onze Accountmanager Overheid & Specials staat voor u klaar.