Overheid

Huisvestingsoplossingen voor overheid en gemeente: Jan Snel bouwt ze

Een gebouw voor de opvang van arbeidsmigranten of tijdelijke huisvesting omdat een bestaande locatie wordt verbouwd. Jan Snel bouwt aan de lopende band huisvesting voor de overheid en gemeente. Tijdelijk of permanent. Van stemlokaal tot brandweerkazerne; we pakken het slimmer, sneller en schoner aan. Daarbij bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit én de voordelen van modulair en flexibel bouwen.

Slimmer, sneller en schoner bouwen voor de overheid

Als specialist in modulaire bouw weten we bij Jan Snel dat huisvestingsoplossingen voor de overheid vragen om snel schakelen. U heeft bijvoorbeeld binnen korte tijd huisvesting nodig. Denk aan een modulair gemeentepand of huisvesting voor de opvang van daklozen. Met meer dan 60 jaar ervaring bouwen we deze huisvesting slimmer, sneller en schoner. De veiligheid en bouwsnelheid staan daarbij altijd voorop, samen met uw wensen.

De voordelen van modulaire bouw

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Meer over het modulaire bouwproces

Het bouwen in modules biedt een hoge mate van flexibiliteit. Ook voor huisvestingsoplossingen voor de overheid is dat een groot voordeel. Door modulair te bouwen kan de capaciteit van een gebouw eenvoudig worden opgeschaald wanneer er behoefte is aan extra ruimte, en weer afgeschaald wanneer u deze ruimte niet meer nodig heeft. Daarnaast geeft modulaire bouw ons volledige controle over het bouwproces. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning. Jan Snel is daardoor in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw en zorgt daarmee dat u zo snel mogelijk weer les kunt geven.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Uw wensen in hoog tempo gerealiseerd

Bij modulair bouwen worden grote delen van de huisvesting in de fabriek vervaardigd. De modules die we in de fabriek produceren, monteren we op de bouwplaats tot één gebouw. In de praktijk betekent dit dat een modulair gebouw 30 tot 50% sneller gebouwd wordt dan een traditioneel gebouw. En modulair bouwen biedt niet alleen voordelen voor u, maar ook voor het milieu. Deze bouwtechniek leidt daarnaast namelijk tot 50% minder CO2-uitstoot per project.

Circulair bouwen

Circulair bouwen betekent dat alle producten, materialen en grondstoffen telkens kunnen worden hergebruikt. Hierdoor blijft hun waarde zo veel mogelijk behouden. Dit noemen we de gesloten kringloop. Bij het gebruik van materialen wordt niet alleen naar herbestemming en hergebruik gekeken, maar ook naar de afkomst. Jan Snel wil namelijk inzichtelijk maken wat de milieu-impact (onder meer CO2-uitstoot en afvalverwerking) van een product is, van de wieg tot het graf.

De huisvestingsoplossingen van Jan Snel: tijdelijk, urgent of permanent

Bij Jan Snel bouwen we modulair. Onze gebouwen voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit en zijn flexibel. Dat betekent dat we een gebouw kunnen opschalen wanneer meer ruimte gewenst is, en afschalen als ruimte niet meer nodig is. Modulaire bouw biedt u ook deze voordelen:

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • Modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen
  • 50% CO2-reductie vergeleken met traditionele bouw
  • Bouwproces 30 tot 50% sneller

Brandweerkazernes

Kantoren

Huisvesting arbeidsmigranten en daklozen

Bekijk onze projecten voor overheid

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Hans staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Hans van der Neut Accountmanager Overheid & Specials

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Hans van der Neut
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Hans van der Neut, onze Accountmanager Overheid & Specials staat voor u klaar.