Noodopvang
Overheid

Noodopvang nodig? Snel urgente huisvesting

Lees meer

Noodopvang: tijdelijk of permanent

Heeft u snel noodopvang nodig? Of het nu tijdelijk of permanent is, Jan Snel kan het. Onze noodopvang is dé oplossing bij een tekort aan duurzame opvangplekken. Bijvoorbeeld voor de opvang van asielzoekers of voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Met meer dan 60 jaar ervaring is Jan Snel specialist in urgente huisvesting. We leveren daardoor razendsnel flexibele en circulaire noodopvang. Direct noodopvang nodig?

Noodopvang, een snelle huisvestingsoplossing

Heeft u huisvesting nodig voor, bijvoorbeeld, een asielzoekerscentrum of voor het huisvesten van arbeidsmigranten? Bij Jan Snel bent u aan het juiste adres. We bouwen slimmer, sneller en schoner. Onze noodopvang voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan asielopvang.

De noodopvang van Jan Snel is volledig naar wens op te leveren en uit te breiden als dat nodig is. Onze units voldoen aan alle moderne eisen, hebben een gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik. Dankzij onze bouwmethode, die 30 tot 50% sneller is dan traditionele bouw, zorgen we dat de noodopvang binnen korte tijd op locatie staat. Is de noodopvang niet langer nodig, dan geven we het gebouw een nieuw leven op een andere locatie.De voordelen van noodopvang door Jan Snel

Kiest u voor Jan Snel, dan kiest u voor slimme en duurzame huisvesting. Onze modulaire bouwmethode biedt u verschillende voordelen:

  • Onze noodopvang leent zich perfect voor hergebruik.
  • Het aantal noodopvang modules is eenvoudig uit te breiden.
  • De materialen behouden hun waarde.
Specialist staat u graag te woord

Krijg persoonlijk advies van een expert

Benieuwd naar de mogelijkheden voor noodopvang? Neem dan contact op met specialist Hans van der Neut of bel ons direct.

Contact met onze expert
Hans staat u graag te woord