Onderwijs

Een tijdelijk klaslokaal: flexibel, snel en kwalitatief

Tijdelijke klaslokalen kunnen op een snelle manier flexibele en goede onderwijshuisvesting realiseren tijdens een verbouwing of bij een groeiend aantal leerlingen. Of het nu gaat om het kopen of huren van een tijdelijk klaslokaal, onze oplossingen zorgen ervoor dat de lessen niet worden gehinderd. Middels onze unieke, modulaire units combineren we de hoogste kwaliteit met de voordelen van snel en efficiënt bouwen.

Slimmer, sneller en schoner onderwijshuisvesting bouwen

Onderwijshuisvesting is maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in modulair bouwen weten we als geen ander wat ervoor nodig is om onderwijshuisvesting mogelijk te maken. Veiligheid en snelheid staan voorop bij het bouwen en plaatsen van tijdelijke klaslokalen. Daarnaast spelen de gewenste uitstraling en andere specifieke wensen een rol in de totaaloplossing die wij bieden.

De voordelen van een modulair, tijdelijk schoollokaal

Onze modulaire, tijdelijke klaslokalen worden volledig in onze eigen fabrieken gebouwd en op locatie tot één gebouw samengevoegd. Deze manier van bouwen is 50% sneller dan traditionele bouw op basis van losse elementen. Dit maakt het huren of kopen van een noodlokaal duurzaam en kostenefficiënt. Wij bouwen onze tijdelijke schoollokalen en noodlokalen slimmer, sneller en schoner.

Meer over ons modulaire bouwproces

Modulaire onderwijshuisvesting

In de afgelopen jaren hebben we talloze modulaire bouwprojecten voor het onderwijs opgeleverd. Van kleine modulaire noodlokalen tot aan grote permanente schoolgebouwen. In al onze projecten streven we naar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. We werken nauw met onze klanten samen om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de behoeften en specificaties.

Als onderdeel van Daiwa House Group zijn wij één van de grootste modulaire bouwers van Europa. Met meer dan zestig jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het huren of kopen van tijdelijke noodlokalen. In hoog tempo realiseren we complete onderwijshuisvesting inclusief speciale lokalen voor natuurkunde, chemie en informatica, gymzalen, een auditorium, lichtkoepels en zelfs het gewenste kleur- en materiaalgebruik voor de juiste uitstraling.

Meer over Jan Snel

Circulaire bouw: schoon, milieubewust en duurzaam

Wij geloven in een schone wereld. Daarom gebruiken we bij het bouwen van tijdelijke klaslokalen en noodlokalen zoveel mogelijk demontabele en herbruikbare producten, materialen en grondstoffen. Door inzicht te hebben in de milieu-impact en afkomst van onze materialen en door in onze ontwerpen rekening te houden met herbestemming en hergebruik, streven we naar een zero waste-afvalbeleid. Met onze duurzame modulaire bouwmethode zijn we goed op weg naar een schonere toekomst: onze units zijn eenvoudig te demonteren en ons bouwproces levert 50% minder CO2-uitstoot op dan traditionele bouwmethodes.

Meer over circulair bouwen

Een noodlokaal huren of kopen als flexibele oplossing

We bouwen flexibele oplossingen. Van tijdelijke schoollokalen voor verbouwing of groeiende leerlingen tot aan tijdelijke onderwijshuisvesting voor leerplichtige ontheemde jongeren (SPUK-regeling). De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze modulaire onderwijshuisvesting heeft veel voordelen:

  • De units zijn snel te demonteren en weer op te bouwen.
  • De materialen zijn herbruikbaar en waardevast.
  • Onze bouwmethode stoot 50% minder CO2 uit.
  • Ons bouwproces is 30 tot 50% sneller.
  • De units zijn veilig en van hoge kwaliteit.

Wellicht heeft u ook interesse in

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen bedenken we een passende oplossing voor al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor alle vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met één van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Bob staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Bob Benard Accountmanager Onderwijs

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Bob Benard
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Bob Benard, onze Accountmanager Onderwijs staat voor u klaar.