Onderwijs

Uw onderwijshuisvesting: kwalitatief, veilig en persoonlijk

Er zijn veel verschillende redenen om als onderwijsinstelling te kiezen voor andere huisvesting. Of het nu gaat om units die worden ingezet als noodlokaal of permanente huisvesting; bij Jan Snel bent u aan het juiste adres. Door modulair te bouwen garandeert Jan Snel u de hoogste kwaliteit én de voordelen van flexibele bouw.

Slimmer, sneller en schoner onderwijshuisvesting bouwen

Als specialist in modulair bouwen weet Jan Snel als geen ander dat bouwen voor het onderwijs maatwerk is. De veiligheid en de bouwsnelheid staan voorop, maar ook de eigen uitstraling van de nieuwe huisvesting en speciale wensen van de school worden meegenomen in de totaaloplossing.

De voordelen van modulaire units

Onze modulaire bouwoplossingen voor het onderwijs zijn ontworpen om duurzame en kosteneffectieve oplossingen te bieden die aan al uw onderwijsbehoeften voldoen. Of u nu units nodig heeft voor extra klaslokalen, tijdelijke huisvesting voor uw school of permanente onderwijsfaciliteiten, wij hebben de oplossing voor u.

Meer over het modulaire bouwproces

Jan Snel maakt gebruik van hoogwaardige materialen om duurzame modulaire units te produceren die lang meegaan. Daarbij bieden onze modulaire bouwsystemen uitstekende flexibiliteit en kunnen ze eenvoudig worden aangepast of uitgebreid, zodat uw onderwijsinstelling mee kan groeien met uw studenten.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Uw wensen in hoog tempo gerealiseerd

Jan Snel is trots op de talloze modulaire bouwprojecten die we hebben opgeleverd voor het onderwijs. Van kleine modulaire klaslokalen tot grote, meervoudige schoolgebouwen. Onze modules zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan hun unieke behoeften en specificaties.

Jan Snel is al ruim zestig jaar een rotsvaste partner als het gaat om modulaire huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze onderwijsspecialisten zorgen ervoor dat alle wensen op het hoogste tempo gerealiseerd worden. Dus inclusief alle wensen die u heeft; speciale lokalen voor natuurkunde, chemie en informatica, gymzalen, een auditorium, lichtkoepels en zelfs het gewenste kleur- en materiaalgebruik voor de juiste uitstraling.

Meer over Jan Snel

Circulair bouwen

Circulair bouwen betekent dat alle producten, materialen en grondstoffen telkens kunnen worden hergebruikt. Hierdoor blijft hun waarde zo veel mogelijk behouden. Dit noemen we de gesloten kringloop. Bij het gebruik van materialen wordt niet alleen naar herbestemming en hergebruik gekeken, maar ook naar de afkomst. We maken inzichtelijk wat de milieu-impact van een product is, van de wieg tot het graf. Bij Jan Snel hebben we de ambitie om onze units binnen enkele jaren volledig circulair te produceren en te bouwen. En daarmee zijn we goed op weg: door onze modulaire bouwmethode zijn we in staat de CO2-uitstoot per project te halveren!

Meer over circulair bouwen

Onderwijshuisvesting: van urgent tot permanent

Bij Jan Snel bouwen we flexibel. Dat betekent dat we units kunnen opschalen wanneer meer ruimte gewenst is, en afschalen als deze ruimte niet meer nodig is. De mogelijkheden zijn eindeloos, of u nu op zoek bent naar modules voor een kinderdagverblijf of een universiteit. Daarnaast biedt onze modulaire bouwmethode de volgende voordelen:

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • De units zijn eenvoudig af te breken en weer op te bouwen
  • 50% CO2-reductie vergeleken met traditionele bouw
  • Bouwproces 30 tot 50% sneller

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Bob staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Bob Benard Accountmanager Onderwijs

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Bob Benard
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Bob Benard, onze Accountmanager Onderwijs staat voor u klaar.