Basisschool: tijdelijke en permanente huisvesting
Basisschool De Pionier Dokkum modulair en circulair gebouwd en opgeleverd door Jan Snel
Onderwijs

Basisschool: tijdelijke en permanente huisvesting

Lees meer

Permanent of tijdelijk schoolgebouw

Bij Jan Snel bouwen we flexibel. Wij breiden uw schoolgebouw uit bij een grote instroom van leerlingen en creëren speciale ruimtes voor nieuwe faciliteiten. Units afschalen? Ook dat doen wij moeiteloos. Onze modulaire huisvestingsoplossingen sluiten naadloos aan op de veranderingen binnen en buiten uw basisschool.

Snel een persoonlijk schoolgebouw

Wij zijn specialist in modulair bouwen. Dit is een bouwtechniek waarbij modules grotendeels in de fabriek worden vervaardigd en op de bouwplaats tot één gebouw worden gemonteerd. De overlast op de bouwplaats wordt hierdoor beperkt. Bovendien gaat de bouw van uw basisschool 30 tot 50% sneller dan bij traditionele bouw.

Zo zorgen wij ervoor dat docenten weer snel les kunnen geven. Wij vinden het belangrijk dat uw basisschool voldoet aan de wensen van leerlingen en docenten. Onze specialisten denken met u mee over de bouw van speciale ruimtes en het gebruik van materialen, kleuren en licht.Basisschool Hoef en Haag
Referentie project
| Onderwijs

Basisschool Farmsumerborg

In opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen realiseerde Jan Snel de nieuwbouw van het kindcentrum Farmsumerborg in Farmsum.

De voordelen van het bouwen van uw basisschool door Jan Snel

Kiest u voor Jan Snel, dan kiest u voor slimme en duurzame huisvesting. Onze modulaire bouwmethode biedt u verschillende voordelen:

  • Huisvesting speciaal ontworpen voor uw basisschool
  • Materialen voldoen aan hoge mate van brandveiligheid, ventilatie en geluidsisolatie
  • Units zijn eenvoudig af te breken en lenen zich perfect voor hergebruik
  • Weinig overlast op de bouwplaats door productie in de fabriek
Specialist staat u graag te woord

Krijg persoonlijk advies van een expert

Benieuwd naar de mogelijkheden van tijdelijke of permanente huisvesting voor uw basisschool? Neem dan contact op met specialist Bob Bernard of bel ons direct.

Contact met onze expert
Bob staat u graag te woord