Noodlokaal
Onderwijs

Noodlokaal huren? Snel tijdelijke klaslokalen

Lees meer

Tijdelijk of (semi)permanent Noodlokaal

Snel een noodlokaal huren. Voor weken, maanden of jaren. Bij Jan Snel kan het. Bijvoorbeeld als u binnenkort een groeiend aantal leerlingen verwacht, een bestaand gebouw gerenoveerd wordt of door een calamiteit niet terecht kunt in uw huidige schoolgebouw. Jan Snel is al ruim 60 jaar specialist in urgente modulaire huisvesting. We leveren daardoor razendsnel flexibele en circulaire noodlokalen voor het onderwijs. Direct een noodlokaal nodig?

Huur een noodlokaal bij Jan Snel

Als u op zoek bent naar tijdelijke extra ruimte voor uw onderwijsinstelling bent u bij Jan Snel aan het juiste adres. We bouwen slimmer, sneller en schoner. Dat komt goed uit, want verduurzaming is een belangrijk onderwerp in de onderwijssector. We zien dan ook steeds meer Frisse Scholen in Nederland. Onze klaslokalen voldoen aan alle eisen uit het Programma van Eisen Frisse Scholen 2021.

De noodlokalen van Jan Snel zijn volledig naar wens op te stellen en uit te breiden als dat nodig is. Onze units voldoen aan alle moderne eisen, hebben gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik. En omdat onze bouwmethode 30% tot 50% sneller is dan traditionele bouw, zorgen we dat het gebouw binnen korte tijd op uw locatie staat. Zijn de noodlokalen niet meer nodig? Dan geven we het gebouw op een andere locatie weer een nieuw leven.Referentie project
| Onderwijs

Margrietschool, Woerden

De Woerdense Margrietschool zat in hoge nood toen het schoolgebouw waarin zij gehuisvest waren onveilig verklaard werd.

De voordelen van een noodlokaal van Jan Snel

Jan Snel bouwt modulair. Dat betekent dat de complete noodlokalen in de fabriek worden geproduceerd. Op de bestemming monteren we die tot één gebouw en voorzien we ze van leidingwerk, elektra en alle andere voorzieningen die nodig zijn voor uw tijdelijke school. De bouwmaterialen kunnen opnieuw gebruikt worden, van grondstof tot complete module. Dat heeft deze voordelen:

  • Onze noodlokalen lenen zich perfect voor hergebruik
  • Het aantal klaslokalen is gemakkelijk uit te breiden of in te krimpen wanneer gewenst
  • De materialen behouden hun waarde
Specialist staat u graag te woord

Advies van een expert over uw situatie?

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in huisvesting voor het onderwijs en denken graag mee over uw vraag.

Contact met onze expert
Bob staat u graag te woord