Industrie

Van bouwkeet kopen tot directiekeet huren: snelle oplossingen voor de industrie

Behoefte aan flexibele en snelle oplossingen voor personeelshuisvesting in de industriële sector? Bijvoorbeeld voor de uitbreiding of inrichting van een bouwterrein of industrieterrein? Of het nu gaat om het huren of kopen van bouwketen, werfketen of directieketen, onze modulaire oplossingen bieden uitkomst. Met een efficiënt bouwproces dat tot 50% sneller is dan traditionele bouwmethodes, brengen we je personeelshuisvesting snel op orde.

Slimmer, sneller en schoner gebouwde bouwketen

Als specialist in modulair bouwen, weten we als geen ander dat veiligheid voorop staat in de industriële sector. Met onze geavanceerde en circulaire bouwtechnieken worden bouwketen op een slimme manier geconstrueerd. Hierdoor kunnen we projecten sneller voltooien zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Veiligheid op bouw- en industrieterreinen

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Dat begrijpen wij als modulaire bouwe maar al te goed. Bewust omgaan met de risico’s op bouw- en industrieterreinen vraagt om een structurele aanpak. Wij dragen zorg voor de veiligheid en arbeidsomstandigheden rond alle werkzaamheden op de projecten en werkplekken. Ook zorgen we natuurlijk voor een adequate naleving van alle reglementen en veiligheids-, arbeids- en milieueisen zoals geïnventariseerd in het VGM-plan van elk project.

Meer over veiligheid bij onze projecten

Turn-key personeelshuisvesting

Onze bouwketen, werfketen en directieketen worden, indien gewenst, turn-key opgeleverd. Dit begint al bij het uitwerken van de projectplannen, waarbij nauw wordt samengewerkt met een architect. Daarnaast horen ook het aanvragen van de nodige omgevingsvergunningen en het uiteindelijk sleutelklaar opleveren van de te betrekken units tot deze service. Onze modulaire units kunnen zelfs volledig gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Het kopen of huren van een bouwkeet of directiekeet is een flexibele en efficiënte oplossing waarbij we onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Contact opnemen

Hoge kwaliteit en snelle oplevering

Onze modulaire personeelshuisvesting voldoet minimaal aan de wettelijke eisen zoals vastgelegd in het Nederlandse Bouwbesluit. Elke unit wordt vervaardigd op één van onze eigen productielocaties. Onze modulaire bouwmethode geeft ons volledige controle over het bouwproces, waardoor we altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Zelfs wanneer een bouwkeet terugkomt uit een verhuurproject, zorgen we er met een grondige inspectie en renovatie voor dat de keet-unit weer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze processen zijn zo ingericht dat we tot 50% sneller kunnen bouwen dan traditionele bouwmethoden. Om de oplevering van projecten nog verder te versnellen kunnen we de productie van keet-units al in gang zetten tijdens het vergunningsproces. Hierdoor kunnen we, zodra de vergunning geregeld is, razendsnel schakelen. Het resultaat: kant-en-klare industriële huisvesting, geplaatst binnen slechts één dag.

Flexibiliteit en circulariteit voor elk bouwproject

Bouwketen kopen of huren biedt flexibiliteit en efficiëntie voor elk bouwproject. De units zijn demontabel. Dat maakt het eenvoudig om de keet-units te verplaatsen of, aan het einde van een verhuurproject, af te breken. Daarnaast maken we gebruik van materialen die geschikt zijn voor hergebruik, waardoor we bijdragen aan een circulaire bouwsector.

De voordelen van koop of huur personeelshuisvesting

Koop of huur personeelshuisvesting die geschikt is voor het inrichten of uitbreiden van bouwterreinen en industrieterreinen. Onze industriële personeelshuisvesting heeft veel voordelen:

  • Onze units zijn permanent of tijdelijk te plaatsen.
  • De materialen zijn van hoge kwaliteit, herbruikbaar en waardevast.
  • De units zijn eenvoudig af te breken en weer op te bouwen.
  • Onze bouwmethode stoot tot 50% minder CO₂ uit.
  • Ons bouwproces is tot 50% sneller.

Kantoor

Kleedruimte

Sanitaire ruimte

Schaftruimte

Bekijk onze projecten voor de industrie

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor alle vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met één van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Marcel staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Marcel Langendoen Accountmanager Industrie

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Monique Los
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Monique Los, onze Accountmanager Industrie staat voor u klaar.