Industrie

Uw industriële huisvesting: veilig, snel en comfortabel

Bent u op zoek naar tijdelijke, industriële huisvesting? Of heeft u plannen voor permanente nieuwbouw voor uw huisvesting in de industriële sector? Bij Jan Snel realiseren we het slimmer, sneller en schoner. We bieden op maat gemaakte modules voor de huisvesting van onder meer kantoor, directiekeet, kleedruimtes, sanitaire ruimtes, schaftkeet en een blast resistant module.

Modulaire huisvesting in de industriële sector: slimmer, sneller en schoner

Jan Snel realiseert modulaire huisvesting voor de industriële sector. Onze modules zijn eenvoudig op te bouwen waarmee het bouwproces 30 tot 50% sneller is dan traditionele bouw. De materialen die we gebruiken, behouden hun waarde en lenen zich daarmee uitstekend voor hergebruik. Onze efficiënte manier van bouwen levert grote voordelen op in kwaliteit, snelheid en veiligheid.

Een efficiënte manier van bouwen met grote voordelen

Veiligheid

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Dat is de realiteit. Bewust omgaan met de risico’s op een bouwplaats vraagt om een structurele aanpak. Wij dragen zorg voor de veiligheid en arbeidsomstandigheden rond alle werkzaamheden op de projecten en werkplekken. Ook zorgen we natuurlijk voor een adequate naleving van alle reglementen en veiligheids-, arbeids- en milieueisen zoals geïnventariseerd in het VGM-plan van elk project.

Meer over veiligheid bij Jan Snel

Ontzorging voor de opdrachtgever

Onze huisvesting wordt, indien gewenst, turn-key opgeleverd. Hierdoor worden onze klanten volledig ontzorgd. In nauwe samenwerking met uw of onze architect werken we de projectplannen uit, vragen we de omgevingsvergunning aan en leveren het project sleutelklaar op. Indien gewenst kan de huisvesting zelfs volledig gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Mocht er toch een calamiteit zijn, komt de Servicedienst van Jan Snel dit graag voor u oplossen.

Contact opnemen

Hoge kwaliteit en realisatiesnelheid

Al onze gerealiseerde huisvesting voldoet ten minste aan de wettelijke eisen conform het Nederlandse Bouwbesluit. Onze modules worden op één van onze productielocaties geproduceerd. Wanneer een module terugkeert uit een verhuurproject wordt deze geïnspecteerd, gerenoveerd en weer opgebouwd tot een kwalitatieve module. Zodoende voldoet elk gebouw, vervaardigd door Jan Snel, continu aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij Jan Snel worden de modules in de fabriek geproduceerd. Indien gewenst starten deze werkzaamheden al tijdens het vergunningsproces. Hierdoor kunnen projecten tot wel 50% sneller worden opgeleverd ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Zo plaatsen wij bij Jan Snel al binnen een dag kant-en-klare industriële huisvesting.

Flexibele, duurzame modules

Jan Snel realiseert flexibele, modulaire huisvesting op een duurzame manier. Onze modules worden in de fabriek volledig naar uw wensen gebouwd. De modules zijn, na het einde van het verhuurproject, eenvoudig af te breken. Daarnaast maken we gebruik van materialen die geschikt zijn voor hergebruik. Zo kunnen wij hier nieuwe modules mee produceren. Op deze manier bereiken wij een CO2-reductie van 50% ten opzichte van traditionele bouw.

Expert in industriële huisvesting

Jan Snel realiseert modulaire huisvesting voor de industriële sector. Onze efficiënte manier van bouwen levert grote voordelen op in kwaliteit, snelheid en veiligheid.

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • Modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen
  • 50% CO2-reductie vergeleken met traditionele bouw
  • Bouwproces 30 tot 50% sneller

Kantoor

Kleedruimte

Sanitaire ruimte

Schaftruimte

Bekijk onze projecten voor de industrie

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Marcel staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Marcel Langendoen Accountmanager Industrie

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Alexander Snauwaert
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Alexander Snauwaert, onze Accountmanager Industrie België staat voor u klaar.