Bouwplaatsaccommodaties
Industrie

Bouwplaats huisvesting nodig? Altijd een kwaliteitsoplossing

Lees meer

Bouwplaats: permanente en tijdelijke huisvesting

Bouwplaatsen zijn vaak tijdelijk en kunnen snel groeien of veranderen. Met de bouwplaatsaccommodaties van Jan Snel schaalt u snel op of af. Onze units zijn geschikt voor opslag of als schaftkeet. Jan Snel is gespecialiseerd in permanente en tijdelijke huisvesting. Met een ruime vloot bouwunits hebben we voor elke bouwplaats de juiste oplossing.

De juiste oplossing voor elke bouwplaats

Jan Snel is al meer dan 60 jaar dé specialist in modulaire bouwplaatsinrichting. Of het nu gaat om units die worden ingezet als opslagruimte, sanitaire voorziening, mobiele werkplaats of bouwkeet. Bij Jan Snel bent u aan het juiste adres. De bouwplaatsaccommodaties van Jan Snel zijn volledig naar wens op te leveren en uit te breiden als dat nodig is. Onze bouwplaatsoplossingen voldoen aan alle moderne standaarden. Ze zijn energiezuinig en zijn optimaal geïsoleerd. De units zijn eenvoudig op- of af te schalen. Dankzij onze 30% tot 50% snellere bouwmethode dan traditionele bouw, zorgen we dat de modules op korte termijn op locatie staan.De voordelen van bouwplaatshuisvesting door Jan Snel

Kiest u voor Jan Snel, dan kiest u voor modulair bouwen. Modulaire huisvesting voor bouwplaatsen brengt veel voordelen met zich mee. We bouwen slimmer, schoner en sneller. Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

  • Snel te plaatsen op elk bouwterrein.
  • Het aantal units is eenvoudig uit te breiden.
  • De materialen behouden hun waarde.
Specialist staat u graag te woord

Krijg persoonlijk advies van een expert

Benieuwd naar de mogelijkheden voor noodopvang? Neem dan contact op met specialist Jeroen Verkleij of bel ons direct.

Contact met onze expert
Jeroen staat u graag te woord