Kantoren

Modulaire kantoorunits, veelzijdig, flexibel en efficiënt

Op zoek naar een luxe kantoorunit of een representatieve, aanvullende werkplek? Een tijdelijke kantoorruimte of demontabele kantoorunit kan gemakkelijk verplaatst worden. Onze modulaire oplossingen bieden een permanent of tijdelijk onderkomen voor medewerkers. Bijvoorbeeld om de groei van uw bedrijf te faciliteren of om tijdelijk een verbouwing te overbruggen. Wij bouwen en plaatsen op een snelle en efficiënte manier modulaire kantoorunits die volledig aan uw wensen voldoen.

Uw kantoorunit slimmer, sneller en schoner gebouwd

Als specialist in modulair bouwen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om over een comfortabele kantoorruimte voor uw medewerkers te beschikken. Door onze modulaire bouwmethode garanderen wij de hoogste kwaliteit, realisatiesnelheid en gebruikscomfort.

 

Onze modulaire kantoorunits

Bij Jan Snel bouwen we al meer dan zestig jaar modulaire kantoorunits van de hoogste kwaliteit. Dat maakt ons een ervaren partner voor het bouwen en plaatsen van kantoorunits die zowel permanent als tijdelijk kunnen worden ingezet. Onze kantoorunits kunnen worden voorzien van een luxe afwerking en zijn daarnaast mobiel, demontabel en verplaatsbaar.

Permanente kantoorunits
Kwalitatief, maar ook qua uitstraling en voorzieningen kunnen we onze kantoorunits zo opleveren dat ze niet te onderscheiden zijn van traditionele gebouwen. Denk aan faciliteiten zoals chique vergaderruimten, een lift, grote glazen puien en een volledig op maat gemaakte uitstraling. Ook passen we klimaatbeheersing toe en kunnen we de modulaire units aansluiten op water- en stroomvoorzieningen.

Tijdelijke kantoorunits
Bedrijven die op zoek zijn naar snelle en flexibele tijdelijke kantoorruimte kunnen met onze kantoorunits makkelijk op- en afschalen. Onze units kunnen snel worden geplaatst en ingericht, waardoor er direct extra werkplekken beschikbaar zijn zonder langdurig bouwproject. Ook kunnen ze eenvoudig worden gedemonteerd en worden verplaatst naar een andere locatie indien nodig.

Luxe kantoorunits
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een stijlvol en comfortabel kantoor bieden onze modulaire kantoorunits met een luxe afwerking de perfecte oplossing. We kunnen onze kantoorunits voorzien van hoogwaardige materialen en ze volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten. Denk aan hoogwaardige afwerking aan binnen- en buitenkant, kwalitatieve vloeren of zelfs een dakterras.

Mobiele kantoorunits
Onze kantoorunits zijn mobiel en kunnen letterlijk worden meegenomen om ze weer neer te zetten op een andere plaats. Ze zijn ontworpen om ze snel te kunnen verplaatsen en te transporteren. Dat is handig voor bedrijven die regelmatig van locatie wisselen, zoals bouwbedrijven of evenementenorganisaties.

Demontabele kantoorunits
Onze modulaire units zijn demontabel en bieden de mogelijkheid om ze na gebruik weer af te breken en elders opnieuw op te bouwen. Dit maakt ze ideaal voor tijdelijke projecten, waarbij het belangrijk is om na afloop geen blijvende constructies achter te laten. Onze units zijn snel en efficiënt te demonteren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Verplaatsbare kantoorunits
Onze kantoorunits zijn makkelijk te verplaatsen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn en kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften. Of het nu gaat om het opschalen, afschalen of herindelen van een kantoor, met onze kantoorunits kan er snel worden ingespeeld op actuele capaciteitsbehoeften. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een schaalbare oplossing.

Meer over Jan Snel

De voordelen van een permanente of tijdelijke kantoorruimte

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij de kantoorunits in de fabriek worden vervaardigd en op locatie worden samengevoegd. Deze bouwmethode is snel, flexibel en kostenbesparend. Complete modulaire kantoorunits worden op de bouwplaats gemonteerd tot één gebouw inclusief leidingwerk, elektra en gebouwspecifieke kenmerken.

Meer over het modulaire bouwproces

Modulair bouwen biedt bedrijven veel flexibiliteit. Met onze modulaire kantoorunits kan de capaciteit van een bedrijfspand eenvoudig worden opgeschaald wanneer er behoefte is aan extra ruimte. Ook kan er weer worden afgeschaald als de extra ruimte niet meer nodig is. Door modulair te bouwen hebben we volledige controle over het bouwproces. Hierdoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning. Bij Jan Snel hebben we veel ervaring met modulaire bouw en zijn we in staat om een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouwmethodes. Dit betekent dat u razendsnel aan het werk kunt in uw nieuwe kantoorruimte.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Duurzame kantoorunits door circulaire bouwen

Wij streven naar een duurzame toekomst en hanteren een zero waste-beleid. Daarom brengen we van alle producten, materialen en grondstoffen die we gebruiken de afkomst en de milieu-impact in kaart. Daarnaast houden we bij het ontwerpen van onze kantoorunits rekening met de demonteerbaarheid en herbruikbaarheid van materialen. Onze circulaire bouwmethode zorgt ervoor dat onze kantoorunits herbruikbaar zijn, de materialen hun waarde behouden en 50% minder CO₂ wordt uitgestoten per project.

Meer over circulair bouwen

Kantoorunits kopen of huren, van tijdelijk tot permanent

Voor het kopen of huren van permanente of tijdelijke kantoorunits bent u bij ons aan het juiste adres. Van luxe en mobiele tot aan demontabele en verplaatsbare kantoorunits. Onze kantoorunits hebben veel voordelen:

  • De units zijn permanent te plaatsen, maar ook eenvoudig te demonteren.
  • De materialen zijn herbruikbaar en waardevast.
  • Onze bouwmethode stoot 50% minder CO₂ uit.
  • Ons bouwproces is 30 tot 50% sneller.
  • De units zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit.

Bekijk onze projecten voor het bedrijfsleven  

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Jeroen staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij Accountmanager Kantoren & Zorg

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Jeroen Verkleij, onze Accountmanager Kantoren & Zorg staat voor u klaar.