Social
Social

Veiligheid en welzijn behoren tot onze kernwaarden. Voor onze mensen, onze klanten en hun bewoners.

436 fte

Headcount

7.2

Employee engagement

4.3%

Diversity & inclusion
(% women in management positions)

Level 3

Safety Culture Ladder

Social impact

Onze modulaire constructies hebben een positieve impact op maatschappelijke ontwikkelingen.

ONZE DOELEN

Social doelen voor 2030

Betrokkenheid medewerkers: 8.5


Diversiteit & inclusie (Vrouwen in management-posities): 30%


Safety Culture Ladder: Trede 5

“Het veranderen van mentaliteit en cultuur is uitdagend en tijdrovend, maar het begint met toewijding om de dingen elke dag beter te doen.”


Nico Vester
Head of HR

Veiligheid staat bij ons voorop

Voor ons is veiligheid iets dat we met elkaar realiseren. Hoe mooi de resultaten van onze projecten ook zijn, er zijn altijd risico’s aan verbonden. Daarom is bij Daiwa House Modular Europe bewustwording en betrokkenheid een topprioriteit. Veiligheid zit in het DNA van onze mensen. Zowel op onze project- en productielocaties als op kantoor.

Social Return - Moeder met kind in een door Jan Snel gebouwd huis

Social Return

Wij geloven in het teruggeven aan de wereld en het creëren van een betere, duurzamere toekomst. Daarom zetten we ons actief in voor social return. Met elke stap die we zetten, streven we ernaar een positieve impact te maken op zowel mensen als de planeet. Samen bouwen we aan een betere wereld. Ontdek meer over onze social return-activiteiten in onze online flyer.

Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen het milieu. We dragen zorg aan onze planeet, de maatschappij en onze relaties met stakeholders. Lees meer over onze ESG thema’s.

Environmental

Onze ambitie is een schone planeet zonder afval. Een kleinere impact op het milieu draagt op een positieve manier bij aan het succes van modulaire woningen.

Governance

We werken volgens de hoogste ethische en bestuurlijke standaarden en dat maakt ons een betrouwbare partner voor de partijen waar we mee samenwerken

Daiwa ESG Rapport 2022

Zojuist gepubliceerd: Het complete overzicht van onze prestaties in 2022 en de doelen voor 2030 en daarna. Lees het ESG-verslag online.