Middelbare school
Onderwijs

Middelbaar schoolgebouw: Tijdelijke en permanente onderwijshuisvesting

Lees meer

Modulair middelbaar schoolgebouw van Jan Snel: passende leeromgevingen voor elk vak

Tijdelijke lokalen of permanente onderwijshuisvesting

Duurzame en betrouwbare onderwijshuisvesting is essentieel voor goed onderwijs. Dankzij de modulaire en circulaire bouwmethode van Jan Snel kunt u vertrouwen op een snelle oplevering van een tijdelijk of permanent middelbaar schoolgebouw die volledig voldoet aan de gestelde bouweisen. Onze units worden opgeleverd met gebruiksklare faciliteiten zodat middelbare scholieren en docenten direct aan de slag kunnen met de onderwijsactiviteiten.

Middelbaar schoolgebouw: urgentie bij oplevering of uitbreiding

Wilt u zo snel mogelijk uw middelbare school uitbreiden met een speciaal lokaal voor natuurkunde, een gymzaal of bibliotheek? Of heeft u extra lokalen nodig in de vorm van een dependance?

Of het nu gaat om het uitbreiden van een middelbaar schoolgebouw of een complete oplevering met urgentie, ook dan kunt u terecht bij Jan Snel.Referentie project
| Onderwijs

Aletta Jacobscollege in Hoogezand

In het Groningse Hoogezand bouwde Jan Snel in exact vier maanden een semi permanente school voor de leerlingen van het Dr. Aletta Jacobs College en Noorderpoort.

De voordelen van huisvesting van uw middelbare school door Jan Snel

Wij zijn al ruim 60 jaar specialist in het leveren van urgente huisvesting. Kiest u voor Jan Snel, dan kiest u voor een innovatieve en modulaire bouwoplossing. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Bouwproces 30 tot 50% sneller dan traditionele bouw
  • Flexibele onderwijshuisvesting door eenvoudig opbouwen en afbreken
  • Materialen voldoen aan hoge mate van brandveiligheid, ventilatie en geluidsisolatie
  • Materialen lenen zich perfect voor hergebruik
Specialist staat u graag te woord

Krijg persoonlijk advies van een expert

Benieuwd naar de mogelijkheden van tijdelijke of permanente huisvesting voor uw middelbare school? Neem dan contact op met specialist Bob Benard of bel ons direct.

Contact met onze expert
Bob staat u graag te woord