Kinderdagverblijf
Onderwijs

Kinderdagverblijf bouwen: tijdelijke en permanente huisvesting

Lees meer

Tijdelijk gebouw of permanent kinderdagverblijf. Jan Snel doet het.

Bij nieuwe huisvesting voor een kinderdagverblijf komt veel kijken. Er moeten passend ingerichte ruimtes zijn om te spelen en rusten. En nieuwe én bestaande gebouwen moeten aan de bouweisen uit het Bouwbesluit 2012 voldoen. Tijdelijk of permanent, bij Jan Snel bent u aan het juiste adres. Met ruim 60 jaar ervaring bouwen we veilige kinderdagverblijven. Modulair en daardoor van hoge kwaliteit.

Huisvesting voor kinderopvang volgens alle eisen uit het Bouwbesluit

Een kinderdagverblijf is meer dan een gebouw met speeltoestellen en slaapruimtes. Bouwers en opdrachtgevers moeten rekening houden met belangrijke inrichtingseisen voor kinderopvang. Bij Jan Snel houden we ons dan ook aan alle bouweisen uit het bouwbesluit. Zo zorgen we voor veilig spelen, rusten en ontwikkelen van de toekomstige (kleine) gebruikers van het gebouw.

Dankzij onze modulaire bouwmethode bouwen we slimmer, sneller en schoner. Slimmer doordat de kinderopvang gemakkelijk uitgebreid of verkleind kan worden. Sneller omdat we de modules in korte tijd in eigen fabriek produceren. En schoner omdat dit tot wel 50% minder CO2-uitstoot per project leidt. Aan de buitenkant van het kinderdagverblijf merkt u daar overigens niets van. Door de grote ontwikkelingen in de modulaire bouwsector is de kwaliteit van modulaire bouw nu zelfs vaak beter traditioneel gebouwde bouwwerken.Referentie project
| Onderwijs

Margrietschool, Woerden

De Woerdense Margrietschool zat in hoge nood toen het schoolgebouw waarin zij gehuisvest waren onveilig verklaard werd.

Deze voordelen heeft u als Jan Snel uw kinderdagverblijf bouwt

Kiest u voor Jan Snel, dan kiest u voor modulair bouwen. Aan modulaire huisvesting voor een kinderdagverblijf zitten veel voordelen. Het bouwproces is bijvoorbeeld 30 tot 50% sneller. Daarnaast zijn modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen. Verder bieden we deze voordelen:

  • Huisvesting voor kinderopvang volgens alle eisen uit het Bouwbesluit 2012
  • Passende ruimtes voor spelen en rusten
  • Voldoet aan een hoge mate van brandveiligheid, ventilatie en geluidsisolatie
  • Flexibele huisvesting dankzij modulair bouwen
Specialist staat u graag te woord

Advies van een expert over uw situatie?

Van noodhuisvesting tot een compleet gebouw, tijdelijk of permanent, turn-key opgeleverd. Neem contact op met onze specialisten Mark Laferte en Bob Bernard.

Contact met onze expert
Bob staat u graag te woord