Woonunits van Jan Snel

Noodwoningen voor urgente huisvesting

Door een calamiteit direct op zoek naar een comfortabel en tijdelijk onderkomen? Jan Snel levert binnen zeer korte tijd een noodwoning. Neem meteen contact op met een van onze huisvestingsadviseurs. Dan denken wij graag met u mee over een passende oplossing.

Al 60 jaar specialist in urgente huisvesting

Als specialist op het gebied van tijdelijke woonoplossingen voorzien we onze klanten al 60 jaar van woonhuisvesting. Bij een grote brand of overstroming raken vaak hele gezinnen dakloos. Die kunnen misschien wel even bij vrienden of familie wonen, maar bij Jan Snel begrijpen wij als geen ander dat dit voor de langere termijn geen ideale oplossing is. Voordat de verzekeringen er samen uit zijn en er schoongemaakt of herbouwd kan worden, gaan er soms maanden voorbij.

Een noodwoning van Jan Snel is dan een snelle, flexibele oplossing. We plaatsen binnen een kort tijdsbestek een complete woning of zelfs een heel woonblok. Ook voor de langere termijn biedt Jan Snel mooie tijdelijke onderkomens aan.

Tijdelijke noodwoning

Ontdek de voordelen van ons modulaire bouwsysteem

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één noodwoning en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Door op deze manier te bouwen hebben we volledige controle over het bouwproces. Jan Snel is daarom in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw.

Ontdek de voordelen van urgente huisvesting. Neem contact op.

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • Modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen
  • Snel contact met een van onze specialisten
Neem contact op
Lars staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Lars van Zandwijk Hoofd Commercie Unitbouw