Gebundelde expertise van Jan Snel en Medexs

Jan Snel en Medexs: duurzame en modulaire zorghuisvesting

Duurzame en modulaire huisvestingsoplossingen voor de zorgsector. Operatiekamers, cleanrooms en laboratoria voorzien van de meest moderne faciliteiten. Het kan, dankzij de gebundelde expertise van Jan Snel en Medexs. We beschikken over alles wat nodig is om aan de vraag naar geclassificeerde ruimten en gebouwen te voldoen. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector aan, in Nederland en de rest van Europa. Lees meer informatie over Jan Snel en Medexs.

Jan Snel: modulaire en circulaire bouwoplossingen voor de zorg

Jan Snel bouwt de modules voor duurzame zorghuisvesting in haar eigen fabriekshallen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering van een project wordt er met onze circulaire bouwmethode in elke stap rekening gehouden met de herbruikbaarheid van (bouw)materialen. Zo zorgen we voor een snelle en duurzame oplevering van (semi-)permanente zorghuisvesting.  Van zorgappartementen tot gezondheidscentra.

Meer weten over onze huisvestingsoplossingen voor de zorg? Bekijk hier onze bouwoplossingen voor de zorg of neem direct contact op met accountmanager Jeroen Verkleij.

Medexs: specialistische duurzame gebouw- en ruimte oplossingen

Medexs biedt een totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector; een breed aanbod van specialistische duurzame gebouw- en ruimte oplossingen, van operatiekamers tot complete ziekenhuizen. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in het realiseren van gekwalificeerde medische ruimten en gebouwen in combinatie met ons uitgebreide netwerk kunnen wij het volledige proces uit handen nemen.

Zo denken we mee over het ontwerp, het logistieke proces, bouwkundige aspecten, de medische inrichting en het meubilair voor het gebouw. Meer weten over de totaaloplossingen van Medexs? Lees hier meer of neem direct contact op met accountmanager Jorrit Janmaat voor meer informatie.

Nieuwsbericht
| Zorg

Jan Snel en Medexs bouwen in sneltreinvaart hybride operatiekamer

In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam wordt momenteel gebouwd aan een hybride operatiekamer. Deze hybride OK biedt de mogelijkheid om twee ingrepen in één behandeling uit te voeren. Jan Snel en Medexs leveren de operatiekamer in januari 2021 op.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten in de zorgsector. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk. Door modulair te bouwen garanderen we u de hoogste kwaliteit én de voordelen van flexibele bouw.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Jeroen staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij Accountmanager Kantoren & Zorg