Zorg

Zorghuisvesting: Medexs bouwt geclassificeerde medische gebouwen en ruimten

Voor het ontwerpen en bouwen van zorghuisvesting kunt u terecht bij Medexs; specialist in operatiekamers, cleanrooms en laboratoria. Jan Snel en Medexs bundelen sinds 2022 hun expertises en beschikken over alles wat nodig is om aan de vraag naar geclassificeerde ruimten en gebouwen te voldoen. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector aan, in Nederland en de rest van Europa.

Van operatiekamers tot complete ziekenhuizen

Met een breed aanbod van specialistische, duurzame en modulaire gebouwen zijn we als Medexs voorloper in onze specialismen. Van operatiekamers tot complete ziekenhuizen; Medexs begeleidt het project gedurende de ontwerpfase, de realisatie en de kwalificatie.

Jan Snel draagt in het realisatieproces de verantwoordelijkheid voor de bouw van de modules. Met jarenlange ervaring en expertise in combinatie met een uitgebreid netwerk neemt Medexs daarmee het volledige proces uit handen. Door de manier van bouwen kunnen we zelfs de capaciteit van een medisch gebouw op- en afschalen indien nodig.

Bekijk onze zorgprojecten

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Jeroen staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij Accountmanager Kantoren & Zorg

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Jeroen Verkleij, onze Accountmanager Kantoren & Zorg staat voor u klaar.