Jan Snel

Stap binnen in de wereld van Jan Snel

Onlangs opende Jan Snel op onze locatie in Montfoort de deuren van ons gloednieuwe Experience Center! Hiermee is het voor u mogelijk om zelf te beleven wat slimmer, sneller en schoner bouwen écht inhoudt.

Experience Center: beleef slimmer, sneller en schoner bouwen.

Met trots laten we op een vernieuwende, interactieve manier zien wat de voordelen van modulair bouwen zijn en hoe Jan Snel hiermee keer op keer efficiëntie en meerwaarde creëert. In ons Experience Center brengen we het bouwproces voor u tot leven, van ontwerpfase tot het moment van oplevering

Maar wat zou dat zijn zonder binnen te kunnen stappen in het project? Daarom is het natuurlijk ook mogelijk zelf letterlijk voet te zetten in onze eindproducten, waaronder de hotelkamer, studentenkamer en vernieuwde grondgebonden woning. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en u te laten inspireren. Jan Snel laat graag zien wat we voor u kunnen betekenen!Zien we u snel?

Wilt u een afspraak maken? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.