Jan Snel Wonen wordt Daiwa House Modular Europe

Duurzaam bouwen voor toekomstbestendig wonen

Ook voor het groeiende woningtekort heeft Jan Snel slimmere, snellere en schonere oplossingen. Vanaf nu doen we dat als Daiwa House Modular Europe; een Europese organisatie met Nederlandse en Japanse roots. Daarin bundelen we decennialange ervaring en expertise in duurzame woningen van hoge kwaliteit. Natuurlijk nog steeds met modulaire bouw en met nog meer zorg voor de toekomstige bewoners en omgeving.

Studentenhuisvesting

Jan Snel heeft veel ervaring met het bouwen van huisvesting voor studenten. Met deze woonoplossing in de gestapelde bouw voorzien we in de behoefte van efficiënte en moderne huisvesting voor studenten.

Ideaal wonen en studeren voor elke student


Voor studentenhuisvesting biedt Jan Snel door modulair te bouwen veel voordelen: snelle oplevering, topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, flexibiliteit op alle fronten en complete ontzorging. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige gestapelde bouw, die permanent is.

Zo hebben wij diverse projecten voor studentenhuisvesting gerealiseerd, met compacte maar zeer complete woonmodules waar studenten onderdak vinden in de buurt van hun universiteit of hogeschool. Ravel, het grootste modulaire gebouw van Europa, biedt onderdak aan 800 studenten en heeft een oppervlak van 28.000 m², verdeeld over vijf bouwlagen. We realiseerden dit project in nog geen jaar. Naast 800 studentenwoningen bestaat het gebouw nog uit een restaurant, learning, eetkamer, bibliotheek en een wasruimte. Het studentencomplex blijft minimaal twaalf jaar staan. Speciaal voor dit project ontwikkelden we studentenmodules die van alle gemakken voorzien zijn. De studenten kunnen naast de standaard faciliteiten nog genieten van een basketbalveld, urban farming en een inpandige fietsenstalling.Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.