Aardbevingsbestendige woningen; zeer kwalitatieve woning

Wonen

Een woning die tegen een stootje kan


In de provincie Groningen plaatst Jan Snel de zogeheten wisselwoningen voor bewoners die tijdelijk niet in hun eigen huis kunnen wonen tijdens versterkingswerkzaamheden van hun huis.

De woning die we ontwikkeld hebben is het resultaat van 55 jaar ervaring in de bouwsector. Daarnaast is er samen met Zonneveld ingenieurs B.V. gekeken naar de aardbevingsbestendigheid van de woningen van Jan Snel. Door de woningen van Jan Snel op een aantal essentiële plaatsen constructief te verzwaren, is de woning aardbevingsbestendig. De trillingen kunnen worden opgevangen in de constructie van de woning. Hierdoor hoeft geen ‘base isolation’ in de fundering meer aangebracht te worden, aangezien de constructie van onze woningen in de gehele regio aan de vigerende Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor aardbevingsbestendig bouwen voldoet. De woningen worden seriematig in onze fabriek in Montfoort en Eemshaven gebouwd. Dit heeft enorme voordelen. Zo zijn we niet of nauwelijks afhankelijk van het weer. Daardoor kunnen we efficiënter en sneller bouwen. Binnen 20 weken kan de aardbevingsbestendige woning er al staan.


Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefabhuis wilt bouwen, op zoek bent naar een snelbouwhuis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of migrantenhuisvesting, u bent bij Jan Snel aan het goede adres. Doordat projecten 30 tot 50 procent eerder worden opgeleverd, haalt u meer efficiëntie uit uw project. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk, zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt kan worden gezet.

Onze woonoplossingen in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodwoning plaatsen, waar ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

20

Van opdracht tot bewoonbare woonwijk, wij regelen het als het moet in 20 weken.

300

Voor de NAM realiseerden we 300 woningen in Groningen, waarbij we de opdrachtgever op alle fronten ontzorgden.

22

Onze kleinste woonoplossing is een woning van 22 m², inclusief badkamer, douche, toilet en keuken.

Op zoek naar andere woonoplossingen?

Binnen het segment woonhuisvesting biedt Jan Snel niet alleen huisvesting voor nul-op-de-meter-woningen aan, maar ook prefabwoningen, studentenhuisvesting, migrantenhuisvesting, noodwoningen en tijdelijke woningen aan. In ons jaarlijkse magazine JNSNL vindt u voorbeelden van huisvesting die Jan Snel aanbiedt.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.