Jan Snel zet woningbouwactiviteiten voort als Daiwa House Modular Europe

Jan Snel zet woningbouwactiviteiten voort als Daiwa House Modular Europe

18 okt 2021 | Nieuwsbericht

Modulaire bouwer Jan Snel lanceert Daiwa House Modular Europe. Daiwa House Modular Europe is gespecialiseerd in modulaire en geïndustrialiseerde woningbouw. Met een breed scala aan huisvestingsoplossingen van hoge kwaliteit voorziet Daiwa House Modular Europe in uiteenlopende woonwensen en -behoeften voor de Europese woningmarkt. Het bedrijf bouwt voort op de uitgebreide ervaring van Daiwa House Group en Jan Snel als voorlopers in de modulaire bouw.

Hoogwaardige, industriële huisvesting in Europa

De oprichting van Daiwa House Modular Europe is het resultaat van de integratie van Daiwa House Group binnen Jan Snel, waarin de expertise en oplossingen van beide partijen samenkomen. Dit heeft als doel om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar woningen in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Daiwa House Modular Europe heeft de ambitie om als grootste modulaire bouwer van Europa de bouw van kwalitatief hoogwaardige huisvestingsoplossingen te versnellen en hiermee woonwensen waar te maken.

Daiwa House en Jan Snel hebben samen internationaal ruim 60 jaar ervaring in modulaire bouw en dit komt nu samen in Daiwa House Modular Europe. Hierdoor spreekt het bedrijf de taal van de opdrachtgever en kent het de lokale uitdagingen.

 

“De perfecte woonoplossing voldoet natuurlijk aan de wensen van de opdrachtgever, maar biedt vooral toekomstige bewoners een comfortabele leefomgeving”, vertelt Harry van Zandwijk, CEO van Daiwa House Modular Europe. Als internationale organisatie zijn we ons bewust van de band tussen mens en natuur; deze relatie staat dan ook centraal in alles wat Daiwa House Modular Europe doet. De woonoplossingen die ontwikkeld worden zijn veilig, betrouwbaar en bij de creatie houden we er altijd rekening mee dat het perfect past binnen de leefomgeving en de wensen van toekomstige bewoners. Dit sluit precies aan bij de belofte van Daiwa House Modular Europe: Creating Dreams, Building Hearts.”

 

Een hart voor de toekomst

Toekomstbestendige bouw draait niet alleen om meer bouwen maar ook om duurzaam en circulair bouwen. ‘’Door efficiënt (her)gebruik van materialen en minder verplaatsingen kan de CO2-uitstoot aanzienlijk worden beperkt en verminderen we de impact van woningbouw op het milieu. Als we in Europa op grote schaal geïndustrialiseerd en circulair gaan bouwen kunnen we een enorm verschil maken in de levens van burgers. De kans om in een comfortabel huis en een plezierige omgeving te wonen en op te groeien is wat wij voor iedereen mogelijk willen maken”, vervolgt van Zandwijk.

Het logo van Daiwa House Modular Europe laat het ‘oneindige hart’ zien. Dit vertegenwoordigt de continuïteit binnen klantrelaties, groei en duurzame investeringen. Naast het nieuwe merk Daiwa House Modular Europe, blijft ook het merk Jan Snel bestaan. Waar Daiwa House Modular Europe zich richt op wonen, blijft Jan Snel zich in Nederland focussen op de sectoren zakelijke markt, onderwijs, leisure en industrie.

Persoonlijk contact met onze specialist?

Lars van Zandwijk