Permanent modulair kantoorgebouw voor TotalEnergies in Antwerpen

Permanent modulair kantoorgebouw voor TotalEnergies in Antwerpen

15 nov 2022 | Nieuwsbericht

Op het terrein van TotalEnergies Refinery in Antwerpen werkten diverse afdelingen verspreid over enkele oudere gebouwen. De wens voor één nieuw permanent modulair kantoorgebouw waar alle afdelingen samen kunnen werken was dan ook groot. Jan Snel greep deze opdracht met beide handen aan en plaatste in korte tijd een permanent kantoorgebouw met verschillende bijzondere elementen.

In de haven van Antwerpen verrees binnen 10 maanden een kantoorpand dat is opgebouwd uit 127 K3000BEL modules. De grote glazen op maat gemaakte wanden zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Om de nodige privacy te creëren maar toch ook het open gevoel te behouden zijn de glazen wanden voorzien van ‘one way vision folie’ met een mooie opdruk. De ingeschakelde binnenhuisarchitecte zorgde voor de finishing touch en realiseerde een fijne werkplek voor de medewerkers.

Modulaire bouwsystemen bieden tal van mogelijkheden. Niet alleen voor de buitenkant van een gebouw, maar ook voor de binnenkant. Bijzondere elementen zoals de glazen kantoorwanden kunnen gemakkelijk worden toegepast in onze modules.

Aan het bouwen op een locatie als die van TotalEnergies Refinery Antwerp worden verschillende strenge veiligheidseisen gesteld. Door de jarenlange ervaring die Jan Snel heeft opgedaan in het werken in deze sector zijn we expert geworden en kunnen we ook hier veilig maar snel onze modules plaatsen.

Klik hier voor meer foto’s van dit bijzondere kantoorpand.

Persoonlijk contact met onze specialist?

Bob Benard