Appartementen, Arnhem

Appartementen, Arnhem

Een thuis voor iedereen in de Gemeente Arnhem.

Overheid

Een thuis voor iedereen
In opdracht van de Gemeente Arnhem heeft Jan Snel binnen enkele maanden 3 woongebouwen opgeleverd. De 64 appartementen die hierin gerealiseerd zijn variëren in formaat, geschikt voor twee, drie of vier personen, afgestemd op de woonbehoefte. De eerste bewoners hebben al succesvol hun intrek genomen in hun woning in Arnhem. Het beheer van het gebouw valt onder de verantwoordelijkheid van het Leger des Heils.

Duurzaam gebouwd en toekomstbestendig
De nieuwe modulaire appartementen zijn circulair gebouwd. Deze toekomstbestendige en duurzame manier van bouwen zorgt ervoor dat de woningen tijdelijk of permanent kunnen worden ingezet. Dit kan gedaan worden op dezelfde locatie of eventueel op een nieuwe bestemming met een andere doelgroep. Met deze modulaire bouwtechniek kunnen woningen 30 tot 50% sneller worden geproduceerd ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor is het project in Arnhem binnen 30 weken opgeleverd. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van zonnepanelen en energiezuinige installaties zoals warmtepompen.

Goede samenwerking is het halve werk
Harry van Zandwijk, CEO van Jan Snel, zegt: “We hebben met de gemeente Arnhem en met de onderaannemers hard gewerkt om dit grote, duurzame project zo snel mogelijk af te ronden. Wat een belangrijk gegeven is als je vlug onderdak wil bieden aan spoedzoekers. Het is goed om te zien dat dit vlot verliep. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking met de gemeente Arnhem.”

Bouwtijd

30 weken

Aantal appartementen

64

Huisvestingoplossing

Woonruimte

Type modules

K3000 modules

Persoonlijk contact met onze specialist?

Hans van der Neut
Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.