De Koele Costa

De Koele Costa

De eigenaar van De Koele Costa had te kampen met forse slijtage en verwering van zijn populaire strandpaviljoen. Dit maakte de wens om te vernieuwen in huisvesting. Jan Snel kreeg de opdracht om er weer een frisse en trendy huisvesting van te maken.

Specials

De uitdaging van De Koele Costa

Voor de zomer van 2019 moest de basis voor dit gloednieuwe strandpaviljoen staan. Niet alleen moest deze de barre omstandigheden waarmee een gebouw aan het strand vaak mee te maken krijgt overleven. Ook moest deze voldoen aan de huidige trend om de horeca beleving zo authentiek mogelijk te maken.

Oplossing

Om het gebouw tegen de bijzondere weersinvloeden te beschermen, waarmee een gebouw op het strand te maken krijgt, is gekozen voor een kooiconstructie die geheel gegalvaniseerd is. Hierdoor wordt onder andere roest voorkomen. Daarnaast was het noodzakelijk het natuurschoon te behouden. Om dit te realiseren is  er gekozen voor een natuurlijke look. Zowel de binnen- als buitenzijde is bekleed met houten rabatdelen. Daarnaast voldoet het gebouw aan de laatste hygiëne-eisen, waardoor het strandpaviljoen zomerproof is. Op deze manier denken wij zo veel mogelijk mee met onze klant, om deze volledig te ontzorgen.

Voordeel

Dankzij het modulaire bouwsysteem van Jan Snel kan een gebouw, zowel binnen- als buitenkant, aan elke omgeving worden aangepast. Van een aardbevingsgebied tot aan een strandgebied, elke unit zal zonder problemen de extreemste omstandigheden overleven. Daarnaast kan dit alles, dankzij de expertise van Jan Snel, binnen zeer korte tijdspanne gerealiseerd worden.

Bouwtijd

7 weken

Oppervlakte

108 m2

Huisvestingoplossing

Horecagelegenheid

Opdrachtgever

De Koele Costa

Grootte

11 units, inclusief keuken en sanitair

Persoonlijk contact met onze specialist?

Hans van der Neut
Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.