Jan Snel

Uw industriële huisvesting: veilig, snel en comfortabel

Bent u op zoek naar tijdelijke, industriële huisvesting? Of heeft u plannen voor permanente nieuwbouw voor uw huisvesting in de industriële sector? Bij Jan Snel realiseren we het slimmer, sneller en schoner dan traditionele bouw.

Expert in industriële huisvesting

Blast Resistant Modules

Kantoren

Bouw- en werfmodules

Pauze-accommodaties

Sanitaire ruimtes

SchoonmaakmodulesSlimmer, sneller en schoner bouwen, ook in de industriële sector

Jan Snel realiseert modulaire huisvesting voor de industriële sector. Onze efficiënte manier van bouwen levert grote voordelen op in kwaliteit, snelheid en veiligheid.

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Dat is de realiteit. Bewust omgaan met de risico’s op een bouwplaats vraagt om een structurele aanpak. Wij dragen zorg voor de veiligheid en arbeidsomstandigheden rond alle werkzaamheden op de projecten en werkplekken. Ook zorgen we natuurlijk voor een adequate naleving van alle regelementen en veiligheids-, arbeids- en milieueisen zoals geïnventariseerd in het VGM-plan van elk project.

Meer over veiligheid bij Jan Snel

Onze huisvesting wordt, indien gewenst, turn-key opgeleverd. Hierdoor worden onze klanten volledig ontzorgd. In nauwe samenwerking met uw of onze architect werken we de projectplannen uit, vragen we de omgevingsvergunning aan en leveren het project sleutelklaar op. Indien gewenst kan de huisvesting zelfs volledig gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Mocht er toch een calamiteit zijn, komt de Servicedienst van Jan Snel dit graag voor u oplossen.

Contact opnemen

Al onze gerealiseerde huisvesting voldoet ten minste aan de wettelijke eisen conform het Nederlandse Bouwbesluit. Onze modules worden op één van onze productielocaties geproduceerd. Wanneer een module terugkeert uit een verhuurproject wordt deze geïnspecteerd, gerenoveerd en weer opgebouwd tot een kwalitatieve module. Zodoende voldoet elk gebouw, vervaardigd door Jan Snel, continu aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij Jan Snel worden de modules in de fabriek geproduceerd. Indien gewenst starten deze werkzaamheden al tijdens het vergunningsproces. Hierdoor kunnen projecten tot wel 50% sneller worden opgeleverd ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Zo plaatsen wij bij Jan Snel al binnen een dag kant-en-klare industriële huisvesting.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.