Bouw & industrie

INDUSTRIËLE HUISVESTING

Jan Snel Group is een toonaangevend, internationaal opererend familiebedrijf met zijn wortels in Montfoort. De afgelopen 60 jaar zijn we uitgegroeid van lokale speler tot wereldwijde partner op het gebied van modulaire bouw en speciaal transport. Met drie vestigingen in Nederland en locaties in België, UK en Duitsland is Jan Snel een gevestigde naam met een goede reputatie binnen de transport- en bouwsector. We onderscheiden ons door onze snelheid en focus op circulariteit. Door ons persoonlijke karakter zijn de lijntjes kort en staat persoonlijk en oprecht contact centraal in onze hele organisatie. Bovendien hebben onze internationale ambities ertoe geleid dat onze oplossingen wereldwijd worden ingezet.

Bouw & Industrie

Elke huisvesting in de bouw & industrie is mogelijk bij Jan Snel


Grote industriële projectorganisaties werken samen met Jan Snel voor een passend antwoord op hun huisvestingsvragen. Dit gebeurt vaak in nauwe samenwerking met verantwoordelijken van gemeenten en provincie, want goede huisvesting ter plekke voorkomt verkeersproblemen van en naar het project.

Omvangrijke industriële projecten brengen niet alleen voor de projectorganisatie zelf maar ook voor de omgeving de nodige hoofdbrekers met zich mee. Alleen al het dagelijkse forensenverkeer kan voor een chaos zorgen. Daarom is het goed tijdig na te denken over alternatieve oplossingen. Zeker bij projecten waar ook veel buitenlandse teams werkzaam zijn, is een tijdelijk verblijfsgebouw een prima oplossing.
Jan Snel biedt u verschillende oplossingen, te huur of te koop, aan:

  • Bouwkeet
  • Werfkeet
  • Kantine
  • Directiekeet
  • Schaftkeet
  • Schoonmaakmodules
  • Explosievrije modules

Op zoek naar andere oplossingen voor de bouw & industrie?

Op zoek naar andere oplossingen voor de bouw & industrie? Binnen het segment bouw & industrie voor bedrijfsleven biedt Jan Snel niet alleen bouwketen, maar ook de directiekeet, schaftkeet, schoonmaakmodule en explosievrije module aan. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.

 

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

 

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.