Jan Snel

Projectmanagement: van a tot z volledige ontzorging

Projectmanagement wordt nog makkelijker met modulair bouwen. Projecten worden snel gerealiseerd met een hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie. Dit maakt projectmanagement echt interessant! Jan Snel kan u als klant volledig ontzorgen en het hele project van a tot z regelen voor u.

Jan snel

Modulair bouwen is het bouwen van de toekomst


Als het eindresultaat hetzelfde is, wordt de weg ernaartoe interessant. Traditioneel bouwen voelt vertrouwd, maar we kunnen niet blijven bouwen zoals we dat 80 jaar geleden deden. Vergelijk ons modulaire bouwsysteem eens objectief met traditionele bouw en u zult versteld staan van de overeenkomsten en de verschillen.

Auto’s rijden op elektriciteit of waterstof. Er zijn dakpannen met zonnecellen die meer energie opwekken dan een huishouden verbruikt. Zelf rijden is binnenkort niet meer nodig dan rijdt de auto u vanzelf naar de bestemming. Ons voedsel kunnen we printen. Maar toch bouwen we in de basis nog steeds een gebouw zoals we dat 80 jaar geleden ook al deden. Daar hebben wij verandering in gebracht. Voor verandering is moed nodig en een open mind. Begin eens met dat laatste …

De afgelopen jaren realiseerden we diverse projecten via onze modulaire bouwmethode. Projecten die voldoen aan het geldende Bouwbesluit en dus aan alle voorwaarden om permanent te blijven staan, maar met veel meer vrijheid om het gaandeweg aan te passen en zelfs te verplaatsen of te verwijderen als het nodig is. In no-time is de grond weer vrij, klaar voor een volgend bestemmingsplan. Dat zijn significante voordelen op termijn. Maar deze projecten zijn een keer zo snel gebouwd als vergelijkbare projecten via reguliere bouw en kosten bijna 20% minder in realisatie. Dat moet iedere ontwikkelaar als muziek in de oren klinken.


Bekijk onze projecten

Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefab huis wil bouwen, op zoek bent naar een snelbouw huis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of migrantenhuisvesting. Projecten worden 30-50 % eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.

Jan Snel in cijfers

350

350 medewerkers

60

60 jaar ervaring

10

10 verschillende typen huisvesting

€150

Miljoen omzet

Bekijk hier meer

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die Jan Snel biedt? Binnen elk segment kunnen we u van alle huisvesting voorzien. U vindt verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons? Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons? Lees hier verder.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.