3 dagen bouwtijd voor tijdelijke kantoorruimte op bouwplaats Friso Bouwgroep

3 dagen bouwtijd voor tijdelijke kantoorruimte op bouwplaats Friso Bouwgroep

05 sep 2019 | Nieuwsbericht

Jan Snel heeft afgelopen week voor Friso Bouwgroep in 3 dagen een tijdelijke kantoorpand neergezet. Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 504 m2 en bestaat uit kantoorruimte, sanitair en een kantine. Het kantoorpand blijft voor een periode van 2 jaar staan op een bouwplaats in Amsterdam.

Friso Bouwgroep is een middelgroot bouwbedrijf met vestigingen in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland. Bij Vattenfall (voorheen NUON) in Amsterdam is Friso Bouwgroep bezig met de bouw van een warmtecentrale. Daarvoor was ook een tijdelijk kantoorpand nodig. Voor de tijdelijke aard van het project is huisvesting van Jan Snel aangekocht. Voordeel hiervan is dat na twee jaar het gebouw weer eenvoudig gedemonteerd kan worden en opnieuw in kan worden gezet door Friso Bouwgroep. Dit maakt het een zeer flexibele oplossing.

Het kantoorpand bestaat uit 28 units die verdeeld zijn over 2 gebouwen met 2 bouwlagen. Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 504 vierkante meters. Naast de kantoorruimte zijn er ook sanitair-ruimte en een kantine aanwezig. De units hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een klimaatsysteem. Dankzij de modulaire bouwmethode die Jan Snel toepast, kan Jan Snel snelheid combineren met kwaliteit. De units zijn geproduceerd in de productiehal van Jan Snel en vervolgens afgemonteerd op locatie. Zo is het kantoorpand in 1 dag geplaatst en waren er 2 dagen nodig voor de afbouw. Binnen slechts 3 dagen was het pand dus al operationeel.

Bijzonder aan dit project is dat bij de afwerking van de units ook de eigen huisstijl van Friso Bouwgroep is uitgevoerd. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de Friso en is dit project volledig op maat gemaakt. Met name in de afwerking van de gevels is de huisstijl goed terug te zien. Dit sluit aan bij een van de kernwaarden van Jan Snel waarbij totale ontzorging centraal staat. Elke wens van de klant wordt meegenomen in het project en gerealiseerd. Het project blijft voor 2 jaar staan en wordt dan door Friso Bouwgroep zelf weer opnieuw ingezet.

Persoonlijk contact met onze specialist?

Jeroen Verkleij