Jan Snel Group BV wint SAP Quality Award

Jan Snel Group B.V. wint SAP Quality Award

08 okt 2018 | Nieuwsbericht

Jan Snel Group heeft woensdag 4 oktober de SAP Quality Award in ontvangst genomen. Jan Snel Group behaalde in samenwerking met IT-dienstverlener Dimensys de winst in de categorie Fast Delivery.

SAP Nederland beloont jaarlijks met de SAP Quality Awards de meest succesvolle software implementaties. In verschillende categorieën worden prijzen uitgereikt. Door de snelle implementatietijd van 5 maanden heeft Jan Snel de winst behaald in de categorie Fast Delivery.

Fast Delivery – Goud: Jan Snel Group

Dankzij de implementatie van SAP in vijf maanden is Jan Snel volledig voorbereid op internationale groei. Bij het bedrijf zijn 320 medewerkers actief. Er wordt jaarlijks 125 miljoen omgezet door flexibel te bouwen in de Benelux. Een toonaangevend voorbeeld van de activiteiten is de bouw van het Amsterdamse studentencomplex Ravel Residence in tien maanden. Dimensys verving bij Jan Snel een verouderde ERP-omgeving door SAP S/4HANA aangevuld met de Dimensys Prefab SAP-oplossing en best practices. De implementatie stelt het bedrijf in staat om te groeien naar een jaaromzet van 200 miljoen euro en marktleiderschap in West-Europa te verwezenlijken.

“Een SAP S/4HANA implementatie tussen de bedrijven door: voor ons geen onmogelijkheid. Met een no-nonsense en doorpakmentaliteit hebben we in vijf maanden de IT-fundering voor groei gerealiseerd”, vertelt Harry van Zandwijk, directeur-eigenaar Jan Snel Group.

Peter Kleinjan, partner bij Dimensys, vult aan dat de gehanteerde aanpak van Jan Snel en Dimensys past bij de ‘can do’-mentaliteit die voor beiden bedrijven zo typerend is. Met Prefab SAP S/4HANA heeft Jan Snel nu een betere interne bedrijfsvoering, meer controle en een beter inzicht in de performance. Daarmee is het bedrijf klaar voor verdere groei, aldus Kleinjan.

SAP Quality Award

Jaarlijks beloont SAP de meest succesvolle ERP-implementaties in Nederland met een Quality Award. De Fast Delivery categorie zet IT-projecten die in korte tijd tot een goed resultaat geleid hebben in de schijnwerpers. Om in aanmerking te komen voor een award dienen organisaties aan enkele criteria, zoals omvang en doorlooptijd van het project, te voldoen.

Alle winnaars van een gouden SAP Quality Award krijgen een gegraveerde plaque en mogen deelnemen aan de EMEA Quality Awards.

Persoonlijk contact met onze specialist?

Lars van Zandwijk