Jan Snel promoot modulaire bouw op Congres Studentenhuisvesting

08 okt 2019 | Nieuwsberichten

Vastgoedjournaal organiseert op 31 oktober een congres rondom studentenhuisvesting, waar ook Jan Snel aanwezig is. Tijdens dit evenement wordt er uitgelicht welke verschillende woonvormen er zijn, wat de juridische haken en ogen zijn en ook worden de belangrijkste ontwikkelingen binnen studentenhuisvesting benoemd.

Het is namelijk zo dat de Nederlandse markt van studentenhuisvesting al jarenlang kampt met grote tekorten. Niet alleen kwantitatief, maar vooral ook in kwalitatief opzicht. Zo wordt de huisvesting van studerenden steeds meer een ‘normale’ woningmarkt. Studentenkamers worden groter en luxer en daarmee toekomstbestendig voor andere typen woonconsumenten, zoals expats en werkende jongeren. Dit biedt veel kansen voor ontwikkelaars en beleggers.

Jan Snel heeft veel ervaring in huisvesting voor studenten. Er zijn al diverse projecten gerealiseerd, met compacte maar zeer complete woonunits waar studenten onderdak vinden in de buurt van hun universiteit of hogeschool. Bekende projecten zijn onder andere Ravel Residence in Amsterdam, Keramus in Utrecht en Katzensprung in Vaals. Meer informatie over deze projecten is hier te vinden.

Het programma van dit congres laat zien dat sprekers uit verschillende hoeken aan het woord komen om hun visie en aanpak van het huisvestingsprobleem te delen met de rest. Ook Hans Oosterhoff, Huisvestingsadviseur Wonen bij Jan Snel, is aanwezig op het congres. Hij staat er met een tafel waar aanwezigen vragen kunnen stellen en meer informatie krijgen over modulaire bouw. Inschrijven kan via de volgende link.