Specialisatie afdeling Transport

Specialisatie afdeling Transport

11 okt 2021 | Nieuwsbericht

Binnen de afdeling Transport bestaan twee specialiteiten; het transport van modulaire bouwsystemen en recycling transport. Om om beide specialismen verder te kunnen ontwikkelen, zal Van Straalen en de Vries per 1 januari 2022 alle recycling transport activiteiten van Jan Snel overnemen. Het transport van modulaire bouwsystemen blijft binnen Jan Snel Daiwa House.

Dit is het gevolg van besprekingen welke de afgelopen maanden tussen Rober van Straalen en Simeon Roodenburg (directeur transport Jan Snel) zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.

Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen en dan met name Ferro en non Ferro materialen, waardoor we kunnen stellen dat dit transport van los gestorte goederen een specialisatie is van de mensen en onze organisatie. Tevens waren wij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden. ”Jan Snel was dan ook een bedrijf waar we altijd met het nodige respect naar hebben gekeken”, aldus Rober van Straalen.

”Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk”, zo stelt Simeon Roodenburg, ”dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en de daaronder vallende container transport divisie, op basis waarvan we samen een plan voor de toekomst, gegeven de eerder genoemde uitdagingen, hebben ontwikkeld.” Simeon Roodenburg zal bij de container divisie van de Van Straalen de Vries groep de leiding krijgen om dit plan uit te voeren.

Jan Snel Daiwa House blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel Daiwa House. We kijken alvast uit naar de prettige samenwerking!

Persoonlijk contact met onze specialist?

Lars van Zandwijk