Tijdelijk schoolgebouw Hanze Hogeschool

Tijdelijk gebouw voor Hanze Hogeschool

In opdracht van Hanzehogeschool te Groningen heeft Jan Snel in slechts 8 weken tijd een schoolgebouw van 1260 m2 neergezet.

Onderwijs

In opdracht van Hanzehogeschool te Groningen heeft Jan Snel in slechts 8 weken tijd een schoolgebouw van 1260 m2 neergezet.

Wegens nieuwbouw en uitbreiding van de huidige Hanzehogeschool was er vraag naar tijdelijke huisvesting. Het pand voldoet aan de NPR richtlijnen en is daarmee bestemd tegen de zware krachtvan een aardbeving. Het pand onderscheidt zich door haar unieke binnenzijde, waarbij gekozen is om een gele trap te combineren met een blauw raam, waardoor de trap groen gekleurd wordt. Daarnaast is er veel glaswerk en een open vide toegepast. Ook de buitenzijde van het gebouw heeft een design in de huisstijlkleuren van de Hanzehogeschool. Dit project laat zien dat er met het modulaire bouwsysteem van Jan Snel eindeloos gevarieerd kan worden met zowel de binnen- als buitenzijde van een gebouw. Samen gaan wij voor een totaaloplossing!

Groningen

8 weken

Grootte

1.260 m2

Type

Middelbare school

Opdrachtgever

Hanzehogeschool Groningen

Gebruiker

Hanzehogeschool Groningen

Persoonlijk contact met onze specialist?

Mark Laferte
Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief