Units van Jan Snel: binnen 48 uur huisvestings- en 1,5-meteroplossingen

Jan Snel

Snel & kwalitatief bouwen


Bent u per direct op zoek naar een tijdelijke huisvesting? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden onder uw gewenste categorie, of neem contact op met een van onze huisvestingsadviseurs. Wij denken graag met u mee over een passende en snelle oplossing, ook binnen de 1,5 metermaatschappij.


Van tijdelijk tot permanent in elk segment

Nu de 1,5 metermaatschappij de nieuwe realiteit is, moet iedereen creatief omgaan met ruimte. Jan Snel is al 60 jaar specialist in modulaire bouw. Jan Snel schept ruimte, past deze aan en geeft deze na gebruik weer terug. Hiermee levert Jan Snel razendsnel flexibele en circulaire oplossingen. Dus bent u op zoek naar extra ruimte bij bijvoorbeeld uw onderwijsinstelling, kantoor of ziekenhuis? Of zoekt u een expert die met u meedenkt over mogelijke antwoorden op de 1,5 metermaatschappij? Jan Snel staat voor u klaar.

De Babbelbox van Jan Snel. Veilig en tóch dichtbij: Jan Snel bouwt modules om tot ‘babbelbox’ in strijd tegen eenzaamheid. Samen veilig!

Contactloze kleedkamers van Jan Snel. De module bestaat uit acht hokjes, allemaal met eigen toegangsdeur, tussenschotten en locker.

Jan Snel denkt graag met u mee over een passende oplossing in uw branche voor de 1,5metermaatschappij. Jan Snel staat voor samen veilig!

Toekomstbestendig bouwen

Met modulaire systeembouw levert Jan Snel niet alleen een antwoord op de vraag naar snelle huisvesting, maar ook een duurzame oplossing. Wanneer een gebouw aan zijn functie heeft voldaan, wordt deze gedemonteerd, teruggebracht naar de fabriek, opgeknapt en vervolgens weer hergebruikt in een nieuw project. Dit kan in eenzelfde toepassing zijn, maar ook in een andere. Op die manier levert de modulaire oplossing een bijdrage aan de circulaire economie. Daarnaast wordt op deze manier nog meer snelheid gegenereerd. De modules zijn namelijk al geproduceerd en staan op voorraad bij ons in de fabriek. Op deze manier kan Jan Snel nog sneller leveren dan dat wij normaal al doen. Zo kunnen wij een noodhuisvesting al binnen een dag bij u plaatsen. Daarnaast kan op elk moment een module worden op- of afgeschaald, waardoor flexibiliteit gewaarborgd wordt. Bij Jan Snel denken wij graag met u mee, om samen met u tot een totaaloplossing te komen.

De systemen van Jan Snel

Bij Jan Snel bouwen wij met verschillende systemen. Benieuwd naar de verschillen? Bekijk het hier. Wij denken graag met u mee over welk systeem het meest geschikt is voor uw huisvestingsvraag.Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.