Jan Snel slaat vleugels uit op Europese vastgoedbeurs EXPO REAL

20 sep 2019 | Nieuwsberichten

In München wordt van 7 t/m 9 oktober EXPO REAL georganiseerd, Europa’s grootste vastgoed- en beleggingsbeurs. Holland Property Plaza neemt jaarlijks deel aan deze beurs. Op deze stand kunnen Nederlandse bedrijven een eigen plekje krijgen, met als doel om Nederland naar voren te schuiven als aantrekkelijk land om zaken mee te doen. Zo schuift ook Jan Snel aan op de stand van Holland Property Plaza.

De beurs staat in het teken van de internationale vastgoedsector, waarbij alle belangrijke onderdelen aanwezig zijn: van concept en ontwerp via investeringen en financiering, realisatie en marketing tot exploitatie en gebruik. Het thema modulaire bouw sluit hier goed op aan, de modulaire, circulaire en flexibele huisvesting is immers niet enkel interessant voor Nederland, maar biedt ook internationaal veel mogelijkheden. Met name Duitsland is een interessante markt, waar Jan Snel het afgelopen jaar al aan de slag ging met twee grote projecten in Essen en Bochum.

Beide Duitse projecten richten zich op studentenwoningen. Zo worden er in Essen 106 moderne studentenappartementen gebouwd. Dit is een welkome toevoeging op het schaarse aanbod van studentenhuisvesting in Essen. Bochum kent een soortgelijk tekort aan studentenwoningen. Vandaar dat ook hier Jan Snel aan de slag gaat, in dit geval met maar liefst 700 appartementen. Deze studentenwoningen worden verdeeld over twee woontorens van 38 meter met in totaal circa 23.000 m2 bruto vloeroppervlakte. Voor veel mensen in deze regio’s is deze manier van bouwen nog nieuw, wat het extra interessant maakt om door middel van deze projecten te laten zien wat modulaire bouw kan betekenen voor Duitsland.

Op EXPO REAL zijn CEO Harry van Zandwijk, COO Niels Vergeer en Manager Duitsland Olaf Bade aanwezig om vragen te beantwoorden. Jan Snel is op de stand van Holland Property Plaza te vinden in Hal A2 met standnummer 320. Meer informatie over EXPO REAL is hier te vinden.