Jan Snel Transport

Al ruim 60 jaar uw internationale transportexpert

Jan Snel Transport bestaat al ruim 60 jaar en is een belangrijk onderdeel van het bedrijf Jan Snel. Het wagenpark bestaat uit 43 hoogwaardige trucks. Met veel kwaliteit, ervaring en klantgerichtheid staat onze transportafdeling altijd voor u klaar.

Jan Snel

Ervaring, expertise en vakmanschap


Het grootste deel van het transport is specifiek gericht op het transport van schroot en bedient opdrachtgevers in geheel Europa. Hierin ligt onze expertise en onderscheiden we ons onder meer met eigen op- en overslagfaciliteiten en een uniek zelfontwikkeld verticaal beladingssysteem. Hiermee kunnen we uw 20 en 40 ft. containers ook van bovenaf laden, zodat u de maximale capaciteit kunt benutten.

25% van de trucks zijn gereserveerd voor het (soms ook wereldwijde) transport van de modules voor verhuur en verkoop. Dagelijks rijden de vrachtwagens met extra lage opleggers, in de juiste volgorde naar de bouwlocaties om er complete huisvesting af te leveren. Met volwaardige eigen transportfaciliteiten voor geprefabriceerde gebouwen hebben we ook deze cruciale schakel in het bouwproces volledig in eigen hand.

Jan Snel Transport is al een halve eeuw dé specialist als het gaat om veelzijdig transport door heel Europa. We bieden u een totaalconcept, waarbij u zelf bepaalt van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u ons alleen inschakelen voor het transportgedeelte, maar u kunt ook besluiten het volledige traject aan ons over te laten in de vorm van ketenregie.

Jan Snel Transport is als erkend vervoerder van afval geregistreerd in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zijn we in Duitsland een erkend vervoerder voor het transport van ongevaarlijk en gevaarlijk afval volgens Paragraaf 53 en 54 KrWG (afvalstoffenwetgeving in Duitsland). Bij ons is uw transport van begin tot einde in professionele, discrete en zeer ervaren handen.


Innovatief en klaar voor de toekomst

Om onze service naar de opdrachtgever te blijven verbeteren, zoeken we altijd naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Zo heeft Jan Snel transport een volledig geautomatiseerd systeem waarmee orders door opdrachtgevers binnen en buiten het bedrijf via een webportaal kunnen worden aangemeld. Dat verbetert de communicatie naar de klant en zorgt ervoor dat de planning nog soepeler verloopt.


Werken bij Jan Snel?

Jan Snel is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transport. Al meer dan zestig jaar transporteren we met grote zorg onze waardevolle ladingen voor onze klanten. Wil jij met ons meegroeien in een markt die momenteel zeer sterk in beweging is?


Neem contact op met Jan Snel Transport!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.