tijdelijke of (semi)permanente

Onderwijsoplossingen

Er kunnen veel redenen zijn om in het onderwijs te kiezen voor een tijdelijke school. Soms gaat het om een noodlokaal, bijvoorbeeld bij brand of een grote renovatie. Soms is het bestaande gebouw te ongezond, wegens asbest of verouderde bouw. Of het nu gaat om noodlokalen of een compleet nieuw schoolgebouw, Jan Snel kan zeer flexibel inspringen met uiterst moderne faciliteiten.

Onderwijs

Van noodlokaal tot permanent schoolgebouw

Door onze grote specialisatie in flexibel bouwen kunnen we een totaaloplossing bieden in tijdelijke en permanente bouw voor het onderwijs. Dus inclusief alle speciale eisen die een school heeft zoals een centrale hal, speciale lokalen voor natuurkunde, chemie en informatica, gymzalen, auditorium, kantine en ruimtes voor kinderopvang.

Tot een aantal jaar geleden bouwden we voor het onderwijs vooral noodlokalen en tijdelijke oplossingen. Al onze gebouwen zijn in principe bedoeld als tijdelijke oplossing. Ze doen soms langer dan tien jaar dienst en bieden nét zo veel comfort als een ‘vast’ gebouw. De ‘noodlokalen’ van Jan Snel zijn kindvriendelijk, duurzaam, energiezuinig en bieden een uitstekend binnenklimaat. Natuurlijk alles volgens de wettelijke normen en regelgeving en daarom bouwen we ook steeds vaker permanente oplossingen via onze modulaire bouwmethode.

Snel weer aan de slag

Zoals u kunt zien in ons portfolio, slagen wij er binnen enkele maanden in een complete school neer te zetten, exact volgens specificatie. In principe moet het binnen één vakantieperiode te doen zijn. Bij calamiteiten (brand, overstroming, etc.) bieden wij daarnaast meer standaard onderwijsmodules. Deze kunnen al binnen enkele dagen gebruiksgereed opgeleverd worden.

U kunt bij ons onder andere oplossingen vinden voor:

  • Hogescholen
  • Basisscholen
  • Kinderopvang
  • Tijdelijke school
  • Noodlokalen
  • Aardbevingsbestendige scholen

De voordelen van Jan Snel

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u op zoek bent naar een hogeschool, een kinderopvang, basisschool of noodlokaal: alles is mogelijk! Projecten worden 30-50 % eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Onze onderwijsoplossingen in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodlokaal plaatsen waar dan ook in Nederland.

240

Voor de UvA, bouwden wij een nieuwe collegezaal met ontvangstruimte, met 240 zitplaatsen in slechts 8 weken tijd.

2,5

In 2,5 maanden realiseerden we een schoolgebouw voor 425 kinderen. Dit ‘tijdelijke’ gebouw blijft minimaal 11 jaar staan.

324

Voor 800 studenten bouwden we in 324 kalenderdagen het grootste modulaire gebouw van Europa.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Jeroen-verkleij

Jeroen Verkleij - Huisvestingsadviseur Noord-Holland

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement